HomeUncategorizedHur man förbereder samma 'gorloder': hemligheten är i rätt proportioner

Hur man förbereder samma ’gorloder’: hemligheten är i rätt proportioner

Om du aldrig har gjort en gorloder tidigare, kommer du att bli glatt överraskad över hur lätt det är att göra..

I princip är ingredienserna för detta mellanmål ungefär desamma i alla recept, men det främsta kulinariska tricket är att hitta det perfekta förhållandet mellan alla produkter..

En expert på onlinepublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, berättade för oss vad vi ska göra för att säkerställa att resultatet är precis vad du behöver.

Så låt oss gå vidare till ingredienslistan.Du behöver:

  • 3-3,5 kg tomater.
  • 400-500 g pepparrot.
  • 3 st.varm peppar.
  • 3 vitlökhuvuden (stora).
  • 3-4 matskedar salt.
  • För bättre förvaring av produkten rekommenderar erfarna hemmafruar att lägga till en krossad aspirintablett i en tre-liters burk.

    Förbered först grönsakerna: tvätta och skala pepparrot, vitlök och peppar.Skär tomaterna i flera bitar så att de lätt kan passera genom en köttkvarn eller mixer.

    Efter detta bör du förvandla alla ingredienser till en homogen massa (kom ihåg hur du gör detta – med en köttkvarn eller mixer).

    Rör om blandningen och tillsätt salt – börja med tre matskedar, smaka sedan av och tillsätt mer om det behövs.

    Viktigt: ta provet endast med en ren sked, annars kommer det att förstöras mycket snabbt, och ingen mängd aspirin hjälper.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna