HomeUncategorizedHur man förbereder saftigt köttfärs för kotletter: grundläggande knep avslöjade

Hur man förbereder saftigt köttfärs för kotletter: grundläggande knep avslöjade

Det finns ett stort antal tips och rekommendationer angående beredning av saftiga kotletter..

De kan ibland till och med motsäga varandra, vilket bara komplicerar hemmafruarnas liv..

Därför är det värt att komma ihåg de tre viktigaste knepen för den perfekta hackade kotletten, säger vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Vad är de?

Laga inte mat med bara en typ av kött

Även om du vill göra kyckling- eller nötkotletter är det ändå värt att lägga till lite fläsk.Detta kommer inte bara att lägga till saftighet, utan också göra smaken på rätten mer rik och levande.

Snåla inte med löken

För ett kilo kött måste du ta minst två medelstora lökar för att lägga till saftighet.De kan rivas, stekas eller läggas i en köttkvarn.

Men du bör definitivt inte ge upp lök.

En bit smör

Om du använder denna hemlighet kommer kotletterna alltid att vara standarden för saftighet.Du måste ta en bit smör, frysa in den, hacka den med ett rivjärn och fördela den jämnt i köttfärsen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna