HomeUncategorizedHur man förbereder rödbetor för vintern för borsjtj och sallader: ett recept...

Hur man förbereder rödbetor för vintern för borsjtj och sallader: ett recept som inte kräver vinäger

Beredningen som tillagas enligt receptet från denna artikel kommer att underlätta och påskynda beredningen av borsjtj, sallader och andra snacks, där huvudingrediensen är kokta rödbetor..

Hur man förbereder rödbetor för vintern så att du senare inte behöver slösa tid på matlagning, skivning och rivning, berättade laga Yulia Arkhipova, expert på BelNovosti-nätverkets publikation.

För att göra detta behöver du:

  • 1 kg rödbetor.
  • 1 matsked salt.
  • 1 liter vatten.
  • 3 g citronsyra.
  • Koka först grönsakerna i 20-25 minuter tills de är halvkokta, kyl dem sedan och riv dem.

    Om du föredrar hackade rödbetor kan du hacka dem med en kniv.

    Efter detta lägger du rotfrukterna i försteriliserade små burkar så kan du börja förbereda marinaden.

    För att göra detta måste du hälla vatten i en kastrull, tillsätt salt och citron och låt det koka i en minut.

    Häll den varma marinaden över innehållet i burkarna så att vätskan helt täcker betorna.

    Allt som återstår är att rulla ihop, vända och slå in ämnen.

    Tidigare har vi berättat för dig vad du ska laga med tomater istället för sallad.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna