De populäraste ingredienserna för att tillaga grillmarinad i samhället är vinäger, majonnäs, kefir och mineralvatten..
Gourmeter föredrar vegetabilisk olja framför alla dessa tillsatser.I sällsynta fall används en speciell ingrediens.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man förbereder en utsökt grillmarinad.
Du behöver:
Hur man lagar mat
Ingredienserna är för ett kilo fläsk.Man tror att granatäpplejuice helt enkelt är idealisk för detta kött.
1.Blanda granatäpple och citronsaft, tillsätt vegetabilisk olja.
2.Finhacka vitlöken, blanda med salt och peppar och tillsätt blandningen av juice och olja.
3.Blanda marinaden noga och häll den över det hackade köttet.
4.Täck behållaren tätt (till exempel med matfilm) och ställ i kylen i 6-8 timmar.
smaklig måltid!