HomeUncategorizedHur man förbereder äkta Adyghe-salt: pärlan i din samling

Hur man förbereder äkta Adyghe-salt: pärlan i din samling

Det är säkert många som köpte Adyghe-salt, eftersom det är en idealisk universalkrydda..

Det finns dock ingen säkerhet angående kvaliteten på kryddorna..

Ibland kan du också hitta kemiska komponenter i kryddningen, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert på matlagningsområdet.

Hur förbereder man äkta Adyghe-salt?

Lista över komponenter

– 300 gram medelmalt havssalt;
– två vitlöksklyftor;
– en stor sked korianderfrön, suneli-humle, torkad dill, salladslök och persilja, mejram;
– en liten sked paprika;
– en halv liten sked vardera av varm och svartpeppar, samt malet lagerblad.

Matlagningsprocess

Riv vitlöken och lägg den i en skål med salt, blanda och låt torka.Efter detta, använd en mortel för att mala korianderfröna.

Tillsätt alla kryddorna en och en och mixa tills det är slätt.

Låt stå i köket tills blandningen är helt torr.

Efter detta skickar vi Adyghe-saltet till kryddbehållaren.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna