HomeUncategorizedHur man förbättrar smaken på rödbetor vid kokning: prova denna ingrediens

Hur man förbättrar smaken på rödbetor vid kokning: prova denna ingrediens

För ett antal rätter är rödbetor huvudingrediensen, eftersom den färdiga rättens utseende och gastronomiska njutning beror på dess färg och smak..

Betor serveras vanligtvis kokta.Och för att det inte ska visa sig vara blekt och smaklöst använder hemmafruar olika knep..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar läckra rödbetor.

Förutom det faktum att rödbetor tillagas oskalade, måste du veta om kulinariska knep som kommer att förbättra alla huvudindikatorer för den färdiga grönsaken.

Vad du ska använda när du lagar mat

Rödbetorna förblir ljusa även efter lång kokning om du använder senap.

Dessutom ger senap rotfrukten en speciell arom, och smaken blir mer intensiv.

Hur man agerar

Det räcker med att lägga till 1 tesked senap (inte korn) i en kastrull med vatten.Du kan använda senapspulver med samma framgång.

Rör om och koka grönsaken tills den är kokt.

Dessa rödbetor kommer att vara en riktig dekoration för vilken sallad som helst.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna