Vinägrett tillhör de rätter som gillas av många på grund av deras behagliga smak och lätthet.
En sådan sallad är ett bra komplement till huvudrätten eller ett bra mellanmål för den som inte är så hungrig.
Ibland förenklas dock maträtten av det faktum att istället för dressing älskarinnor bara använder vegetabilisk olja, säger vår tidnings expert inom matlagningskocken Julia Arkhipova.
Hur kan man förbättra smaken av vinägrett med hjälp av dressing?
Det rekommenderas att helt enkelt blanda de tillgängliga ingredienserna i de proportioner som verkar bäst för dig: allas smak är annorlunda.
En liten mängd vinäger bör läggas till förbandet: surheten kommer att vara mycket lämplig.Men om du redan har många sura ingredienser i din sallad, bör du vara mycket försiktig med vinäger.
Var noga med att använda oraffinerad vegetabilisk olja: det är huvudingrediensen.
Glöm inte en liten mängd socker: tack vare detta kommer vinägretten att få en otrolig smak.Det finns två ingredienser kvar att tillsätta.
Vi talar om en liten mängd fransk senap och svartpeppar.