Krabbastångssallad kan antingen vara en välbekant rätt för ett studentbord eller bli en av godsakerna på ett högtidsbord..
Det är sällsynt att se en enkel maträtt åtnjuta sådan popularitet..
Hemligheten är enkel: krabbastångssallad förvånar alltid med sin balanserade smak och perfekta kombination av ingredienser.Men rätten kan förbättras, säger kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.
Hur man uppnår detta
Ost
Högkvalitativ ost har ännu inte förstört en enda maträtt: tvärtom blir maten raffinerad, välsmakande, mör och tillfredsställande.Det är bäst att använda hårda sorter.
Osten ska först rivas.
Pekingkål
Denna komponent kommer att ge salladen en känsla av lätthet och en touch av nåd.Kineskål kommer alltid att göra en sallad bättre.Du kan också prova att använda salladsblad.
Kryddor
Vilken sallad som helst blir ljusare om du lägger till lite timjan, rosmarin och svartpeppar till dressingen.Men du kan säkert välja kryddorna efter eget gottfinnande och uppnå den perfekta kombinationen.