Stekt fisk kan utan tvekan kallas en av de läckraste typerna av godsaker..
Därför är det många som förbereder produkten ganska ofta..
Men det finns en betydande nyans som upprör varje hemmafru: även närvaron av en kraftfull huva kan inte skydda mot utseendet av en specifik lukt.
Men med hjälp av ett par knep kan detta problem lösas, kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning, är säker.
Vilka är dessa hemligheter?
Extra portion grönsaker
Kärnan i metoden är enkel: vissa produkter tar ’brunt’, och skyddar köket från obehagliga lukter.
Du måste skala små potatisar, morötter och lök.Skär grönsakerna i skivor och lägg dem i stekpannan innan du steker fisken.
Marinad
Många kockar vet om denna hemlighet: om du förvarar produkten i en speciell marinad före stekning kan du glömma lukten.Som regel pratar vi om mjölk, vatten med citronsaft eller öl.
Förvara fisken i denna marinad i en kvart.