HomeUncategorizedHur du kan ersätta majsstärkelse när du gör bakverk: inte alla hemmafruar...

Hur du kan ersätta majsstärkelse när du gör bakverk: inte alla hemmafruar vet

Ibland kan ett recept specifikt rekommendera majsstärkelse, som du inte har till hands..

I det här fallet måste du ta produkter som helt kan ersätta den..

Kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagning i vår tidning, berättar om vilka alternativ du bör vara uppmärksam på.

Det som vanligtvis används istället för majsstärkelse

Klassisk stärkelse

Alla vet inte att det inte finns någon grundläggande skillnad mellan potatis- och majsstärkelse, så du kan alltid använda den andra istället för den ena.

Skillnaderna är vanligtvis bara en liten nyans av smak, vilket är praktiskt taget omärkligt.

Nötmjöl

Till exempel, om receptet kräver att du ska lägga till en sked majsstärkelse i degen, så är det exakt den mängd nötmjöl du behöver göra.

Det är lätt att göra.Vi lägger den nödvändiga mängden nötter i kaffekvarnen och för dem till pulvertillstånd.

Detta alternativ är idealiskt för att baka kakor, pajer och rullar.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna