Vinterskörd av grönsaker är i full gång och medan det bredaste utbudet av grönsaker finns på marknaden kan du vara kreativ..
Här är ett annat aubergine-recept som alla hemma säkert kommer att njuta av..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i fjärde klassen, berättade för oss hur man lagar auberginer i koreansk stil för vintern.
Det kommer att krävas
Hur man lagar mat
1.Skär auberginema i skivor, om det behövs, blötlägg i några minuter med salt för att ta bort bitterheten och skölj sedan.
2.Skala paprikan från fröna och skär i strimlor, riv morötterna, för vitlöken genom en press.
3.Stek auberginerna i en stekpanna tills de är gyllene.
4.Blanda dem sedan med grönsaker, häll i vegetabilisk olja, tillsätt kryddor enligt listan och vinäger.Rör om och låt stå i 30 minuter.
5.Lägg salladen i steriliserade burkar, lägg dem i en kastrull med vatten, täck med lock och sterilisera i 15-20 minuter.
Vi rullar ihop burkarna, vänder på dem, täcker dem och när de har svalnat lägger vi undan dem för förvaring i ett mörkt och svalt rum.