Porös, luftig och mjuk – pajen tillagad enligt detta recept är helt självförsörjande..
Enligt kocken Yulia Arkhipova, expert på onlinepublikationen BelNovosti, kan den användas som bas för tårtor, eftersom den passar bra med mousser och krämer..
Bakning tillagas enkelt och enkelt av följande ingredienser:
Blanda socker, gräddfil och ägg och vispa lätt tills en homogen massa erhålls.
Tillsätt nu mjöl (se till att sikta det), läsk och kakao och blanda noggrant igen – det är allt, degen är klar.
Du kan baka pajen i en multikokare, efter att tidigare ha smörjt skålen med smör, med ’Bakning’ -läget.
Ugnen kommer också att fungera – ställ in temperaturen på 180 grader och håll pajen i ugnen i ca 40 minuter.
När kakan är klar, ta bort den från formen och svalna något, slå sedan in den i matfilm och låt den svalna helt sådär.Som ett resultat kommer kakorna att bli ännu fuktigare.
Tidigare berättade vi för dig hur du får en ljusgul äggula från kokta ägg.