HomeUncategorizedGör inte detta misstag: varför bovete inte kan tillagas i kallt vatten

Gör inte detta misstag: varför bovete inte kan tillagas i kallt vatten

När man lagar bovete häller de flesta flingorna i kallt vatten..

Professionella kockar säger dock att detta är fel.

Vi kommer att berätta hur man lagar bovete så att det blir smuligt.

Hur man lagar bovete korrekt

Om du häller bovete i kallt vatten kommer gröten med största sannolikhet att bli klibbig.

Professionella kockar rekommenderar att du lägger bovete i pannan efter kokande vatten.

Detta är det enda sättet att undvika oaptitlig röra.

Efter detta måste du minska värmen till minimum och täcka pannan med ett lock.

Du behöver inte laga mat i mer än 25 minuter.Det är lämpligt att använda en panna med tjocka väggar och botten.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna