HomeUncategorizedDu har definitivt inte saltat isterna på det här sättet: du kommer...

Du har definitivt inte saltat isterna på det här sättet: du kommer inte tro det förrän du kollar det – isteret blir fantastiskt gott

Späck kommer att bli fantastiskt gott om du lägger till en ovanlig ingrediens när du saltar..

Vi berättar receptet på utsökt ister med socker.

Hur man läcker sylt ister

För ett kilo ister behöver du: 500 gram salt, 150 gram socker, 5-6 vitlöksklyftor, 3 lagerblad, en tesked söt paprika (med en hög), en tesked mald svartpeppar (utan en hög) och en tesked khmeli-suneli (utan diabilder).

Doppa bitar av ister i socker och slå in i bakplåtspapper (ej för bakning).

I denna form, lägg ister i kylen i 12 timmar.Efter denna tid, skölj ister med kallt vatten och torka med servetter.

Blanda hackat lagerblad, svartpeppar, paprika, hackad vitlök, suneli-humle och salt.Du måste använda vanligt salt du kan inte använda jodiserat salt.

Strö isteret med den härdande blandningen och slå in det igen i bakplåtspapper.

I denna form, lägg ister i kylen i en vecka.Sedan kan du tvätta bort det från saltet och förvara det i frysen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna