HomeUncategorizedDet enklaste receptet på äppelpaj: du behöver inte knåda degen

Det enklaste receptet på äppelpaj: du behöver inte knåda degen

Nu kan du göra en enkel äppelpaj utan att krångla med degen.Inte ens för att degen går att köpa i affären..

Den så kallade ’bulkpajen’ vinner popularitet bland hemmafruar, och det verkar som att den snart kommer att bli mer populär än charlotte..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • äpplen – 1 kg.
  • mjöl – 1 kopp.
  • mannagryn – 1 glas.
  • socker – 1 glas.
  • bakpulver – 1 tsk.l.
  • vaniljsocker 1 påse.
  • nypa salt.
  • smör – 100-150 gr.
  • Hur man lagar mat

    1.I en skål, blanda mjöl och mannagryn, tillsätt vanligt socker och vaniljsocker, bakpulver, salt och blanda.

    2.Äpplen skalas, kärnorna tas bort och rivs på ett grovt rivjärn.

    3.Klä ugnsformen med bakplåtspapper och lägg ut blandningen av torra ingredienser, sedan några av äpplena och upprepa lagren så att det sista lagret är lagret av den torra blandningen.

    4.Sedan måste du riva smöret, fördela det över pajens yta och placera formen i ugnen, förvärmd till 180 grader i 45-50 minuter.

    Ta ut kakan från formen efter att den svalnat.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna