HomeUncategorizedDet enklaste och godaste receptet på bakad makrill: du behöver bara 2...

Det enklaste och godaste receptet på bakad makrill: du behöver bara 2 ingredienser och 5 minuters tid

Med det här receptet kan du laga makrill som en varm huvudrätt, eller servera den som en del av en förrätt eller sallad..

Enligt kocken Yulia Arkhipova, expert på BelNovosti-nätverkets publikation, visar sig fisken ha en utsökt smak, är mör och otroligt aromatisk..

Ingredienserna för 2-3 slaktkroppar är följande:

  • 2 tsk beredd senap.
  • salt och peppar – efter smak.
  • Före matlagning är det nödvändigt att rengöra och ta bort fisken, ta bort svansen, huvudet och fenorna.

    Sedan bör du salta och peppra slaktkroppen på alla sidor, var särskilt uppmärksam på insidan.

    Efter detta måste du smörja fisken med senap på alla sidor.Senap ger rätten en speciell charm.Om så önskas, lägg till en skiva citron till varje fisk.

    Lägg sedan fisken i en ugnsform och täck med folie.

    Grädda fisken i en ugn förvärmd till 180 grader i 20 minuter.Sedan måste du ta bort folien och grädda fisken i ytterligare 5-7 minuter – den här gången räcker det för att fisken ska få en gyllene skorpa.

    Tack vare användningen av senap visar sig makrill vara mycket mör, aromatisk och välsmakande med en pikant touch.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna