En av vinterns favoritpreparat är lecho gjord på paprika, till vilken även tomater eller andra grönsaker tillsätts..
Varje hemmafru har sitt eget favoritrecept.Så låt oss ta reda på om denna aptitretare kan tillagas på bara 30 minuter.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Vi skär rena tomater i halvor eller fjärdedelar och passerar dem genom en köttkvarn eller hacka dem i en mixer och gnugga dem genom en sil.Lägg den färdiga purén i en kastrull.
2.Tillsätt salt, socker och vegetabilisk olja och koka upp.
3.Vi rengör paprikorna från frön och skär dem i skivor eller, som du vill, placera dem i en kastrull.
4.Koka under lock i 15 minuter, tillsätt vinäger, koka upp och efter en minut häll lechon i steriliserade burkar.
Rulla ihop locken och vänd.Efter att burkarna har svalnat, ställ undan dem för förvaring.