HomeUncategorizedHur man väljer rätt kött för buljong: kockarna har avslöjat sina hemligheter

Hur man väljer rätt kött för buljong: kockarna har avslöjat sina hemligheter

Eftersom kött i de flesta fall är nyckeln till framgång när du lagar buljong, måste du välja det rätt..

Kvaliteten på buljongen och soppan, för vilken den kommer att bli grunden, beror på valets noggrannhet..

Därför uppmärksammar kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings expert inom matlagningsområdet, huvudpunkterna.

Vad är de?

Allt beror på typen av soppa

För shurpaälskare är det klokare att koka buljongen baserad på lammrevben.Rik borsjtj erhålls genom att koka buljong från bringa på benet.

Nudelsoppa kommer att smaka bättre om buljongen är gjord av en ettårig kyckling.

Bindväv

Var uppmärksam på köttets utseende.Om bindväv är närvarande blir buljongen mer aromatisk och rik.

Ta inte fryst kött

Många vill köpa kött i närmaste stormarknad till ett lågt pris, så valet faller på fryst mat.Den godaste buljongen är dock gjord av färskt kött.

Du kan också överväga en kyld produkt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna