Vattenmelonsäsongen närmar sig sitt slut, så det är dags att njuta av din favoritsmak av den saftiga frukten..
Om du har fått dig mätt på dessa meloner och redan har provat alla sorters smoothies, grönsaker, sallader och andra rätter som innehåller vattenmelon, prova en annan icke-standardlösning – vattenmelonbiff..
En expert från nätverkspublikationen BelNovosti, kocken Yulia Arkhipova, talade om hur man överraskar gäster och familjemedlemmar.
Förutom vattenmelon behöver du honung, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.
Det första steget är att skära vattenmelonen – försök att skära ut jämna rektanglar från fruktköttet, vars tjocklek är cirka 3 cm.
Nästa steg är att förbereda marinaden, för vilken du behöver blanda honung, olja, vinäger och kryddor.
När allt är klart, lägg vattenmelonen i den resulterande såsen i 20 minuter.
Efter denna tid, värm grillpannan och lägg vattenmelonbiffarna på den.Stek på medelvärme på varje sida tills du ser gyllene ränder på den röda vattenmelonmassan.