Vanligtvis består det kaukasiska köket av kött, fågel och grönsaker.Svampar på georgiska är inte så vanliga..
Georgiska champinjoner visar sig vara väldigt mättande, och efter ett sådant mellanmål kommer du inte att vilja tänka på mat på länge..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Champinjonerna är medelstora.De tvättas och skärs i två halvor.
2.Den skalade löken ska skäras i fyra delar och skäras i medelstora bitar och stek sedan i en stekpanna med vegetabilisk olja över hög värme i 5-6 minuter.
3.När du är klar, tillsätt svampen och stek ytterligare 10-12 minuter på hög värme.
4.Tillsätt kryddor, hackad vitlök, blanda, ta bort från värmen och lägg i en ugnsform.
5.Blanda gräddfil, riven ost, örter och häll denna sås jämnt över svampen.
Värm ugnen till 200 grader Celsius och grädda i 15 minuter.När du är klar, strö över hackade örter och servera.smaklig måltid!