HomeUncategorizedHur man lagar cousux på rätt sätt: Unna dig en läcker tillbehör

Hur man lagar cousux på rätt sätt: Unna dig en läcker tillbehör

Couscous är ett populärt tillbehör i många länder runt om i världen, även om det dök upp på våra butikshyllor relativt nyligen..

Eftersom produkten är obekant förstår inte alla hur man förbereder den på rätt sätt..

Som det visade sig kan denna sidorätt lätt kallas den enklaste när det gäller förberedelser, konstaterar vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova.

Vilka grundläggande principer är värda att känna till?

Det finns ingen preliminär förberedelse alls

Många kommer att bli glatt överraskade av att couscous inte behöver blötläggas, sorteras eller tvättas.Produkten är omedelbart klar för tillagning.

Strikthet av proportioner

Det här ögonblicket är det viktigaste.Överskott av vatten kommer att göra sidorätten vattnig och rinnig.Brist på fukt gör att couscousen förblir blöt.

Proportionerna är följande: ta en del av couscousen och ta en del av vattnet.

Vattentemperatur

För att couscousen ska vara perfekt tillagad behöver du bara använda kokande vatten för ångning.

Kosttillskott

Couscous passar bra med alla kryddor, oraffinerad vegetabilisk olja och örter.Du kan lägga till komponenter när som helst när du förbereder sidrätten.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna