Även om du inte anstränger dig särskilt mycket när du lagar svampsoppa, kommer rätten fortfarande att bli utmärkt..
Om du använder beprövade knep blir grundsoppan ett riktigt kulinariskt mästerverk..
Kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings kulinariska expert, talade om hemligheterna som gör att du kan förbereda den mest utsökta svampsoppan.
Vad är de?
Smör
Denna livsmedelsprodukt kommer att göra svampsoppan rikare, mörare och aromatisk.Men du måste använda ingrediensen korrekt.
Det är bäst att smälta en stav smör medan du försteker svampen.
Nästan fullständig frånvaro av kryddor
Denna maträtt har sin egen speciella arom och smak, som inte bör övermannas med kryddor.Det räcker med att bara salta soppan och tillsätta lite svartpeppar.
Rosta grönsaker
Morötter och lök bör också förstektas innan de tillsätts i soppan.I det här fallet kommer soppan att bli mycket rik.
Svamppulver
Det är också värt att mala några torkade svampar med en mortel och tillsätta det resulterande pulvret till skålen.Doften av soppan blir helt enkelt oförglömlig.