För att köttet ska vara aromatiskt, smakrikt och saftigt bör marinaden användas utan att misslyckas..
Det är dock sällsynt att höra om kycklingägg som används som huvudingrediens..
Men det är just detta som kommer att göra marinaden universell, säger vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova.Det kommer att passa alla typer av kött eller fågel.Efter en sådan marinad kan du inte bara laga shish kebab, utan också börja steka och steka.
Hur gör man äggmarinad?
Lista över ingredienser
– två ägg;
– tre vitlöksklyftor;
– en liten sked koriander (malen);
– eventuella andra kryddor och salt.
Matlagningsprocess
Denna marinad tillagas enkelt och snabbt.Du måste använda en gaffel för att få äggen slät.Tillsätt sedan hackad vitlök, salt, kryddor och koriander.
Behandla köttet med den resulterande marinaden.Det bör vänta minst en timme innan tillagning.Men för större effekt bör du vänta minst tre timmar.