Den populära salladen är mycket lätt att förstöra, vilket gör att den förlorar sin ursprungliga smak..
Därför är det värt att kontrollera din egen matlagningsmetod med rekommendationer från proffs..
Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, identifierar tre huvudsakliga misstag.
Vad är de?
Majonnäs som dressing
Du bör inte vägra denna sås, men eventuell majonnäs från butiken är en extremt fet produkt som ’täpper till’ smaken på salladen.
Därför byts en del av majonnäsen ut mot gräddfil med låg fetthalt.
Du kan också göra din egen majonnäs.
Korv
Trots att denna ingrediens anses vara en klassiker av många, fanns det ingen korv i originalreceptet.De började lägga till det under sovjettiden.
Därför bör produkten ersättas med fågel eller kött.
Inget salt
Många tror att gurka och majonnäs kommer att räcka för att tillgodose deras saltbehov.Detta är en missuppfattning.Komponenten måste fortfarande anges.
Annars blir din Olivier intetsägande.