HomeUncategorizedlecho i sovjetisk stil: ett beprövat recept

lecho i sovjetisk stil: ett beprövat recept

Lecho anses vara ett utomjordiskt recept, men mycket älskat av sovjetiska hemmafruar..

Som många andra utländska kulinariska läckerheter har den genomgått vissa förändringar, men det har inte gjort att tillagningen smakar sämre..

Vår tidskrifts expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade hur sovjetiska hemmafruar förberedde lecho för vintern.

Du behöver:

  • tomater 4 kg.
  • paprika 20 st.
  • morötter 500 gr.
  • lök 500 gr.
  • lagerblad 10 st.
  • pepparkorn 20 st.
  • vegetabilisk olja 100 gr.
  • socker 1 msk.l.
  • salt 1 msk.l.
  • Hur man lagar mat

    1.Tomaterna måste skäras och passeras genom en köttkvarn, paprikan ska skäras på längden i skivor – du ska få 8 delar.Skär löken i ringar och riv morötterna på ett grovt rivjärn.

    2.Koka upp tomatpurén, tillsätt sedan de rivna morötterna och låt koka upp igen.Tillsätt sedan löken, koka upp och tillsätt peppar.

    3.Återigen, koka upp och tillsätt kryddorna enligt listan och vegetabilisk olja.

    4.Koka upp grönsakerna och låt koka i 5-10 minuter, häll dem sedan i sterila burkar, rulla ihop dem och när de svalnat, ställ undan dem för förvaring.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna