Det är svårt att föreställa sig att kockar kan göra helt olika kotletter från ungefär samma uppsättning ingredienser..
Om du vill att folk ska ställa upp för dina kotletter behöver du bara behärska några knep..
Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, berättar om vad de är.
Vilka hemligheter är värda att veta?
Två sorters kött
Du bör inte tillaga kotletter av endast en typ av kött.Att lägga till en andra typ hjälper köttfärsen att bli saftigare, mer aromatisk och godare.
Det är alltid värt att ta fläsk som ett extra alternativ.
Kryddor
Du behöver inte mycket kryddor: det kommer inte att få kotletterna att smaka bättre.I de flesta fall räcker det med att tillsätta lite peppar, salt och en nypa alla slags örter.
Betning
Detta är ett viktigt steg som många glömmer bort.Men marinerad köttfärs blir flera gånger godare än vanligt.Du måste förvara produkten i kylen i minst en timme innan du steker.