HomeUncategorizedHur professionella kockar lagar kotletter: det är kö till dem

Hur professionella kockar lagar kotletter: det är kö till dem

Det är svårt att föreställa sig att kockar kan göra helt olika kotletter från ungefär samma uppsättning ingredienser..

Om du vill att folk ska ställa upp för dina kotletter behöver du bara behärska några knep..

Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, berättar om vad de är.

Vilka hemligheter är värda att veta?

Två sorters kött

Du bör inte tillaga kotletter av endast en typ av kött.Att lägga till en andra typ hjälper köttfärsen att bli saftigare, mer aromatisk och godare.

Det är alltid värt att ta fläsk som ett extra alternativ.

Kryddor

Du behöver inte mycket kryddor: det kommer inte att få kotletterna att smaka bättre.I de flesta fall räcker det med att tillsätta lite peppar, salt och en nypa alla slags örter.

Betning

Detta är ett viktigt steg som många glömmer bort.Men marinerad köttfärs blir flera gånger godare än vanligt.Du måste förvara produkten i kylen i minst en timme innan du steker.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna