HomeUncategorizedHur man lagar kycklingkebab: ett enkelt och prisvärt recept

Hur man lagar kycklingkebab: ett enkelt och prisvärt recept

Vissa människor tror att kebab av hög kvalitet bara kommer från ’riktigt’ kött..

Men kycklingkebab kan alltid tillagas perfekt..

I det här fallet, med minimal ansträngning och lägre kostnader, kan du presentera en maträtt av utmärkt kvalitet, noterade kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Hur lagar man utsökt kycklingkebab?

Lista över ingredienser

– ett halvt kilo kycklingfilé;
– två medelstora söta paprikor;
– salt och peppar efter eget gottfinnande;
– två stora skedar vinäger;
– två stora skedar god, luktfri vegetabilisk olja;
– åtta cocktailtomater (eller körsbärstomater).

Matlagningsmetod

Dela kycklingfilén i shashlikbitar.De ska inte vara för små eller stora.Kombinera sedan vinägern med salt och peppar.För övrigt kan du lägga till andra kryddor som du vill.Tillsätt vegetabilisk olja.

Vi bearbetar kycklingbitarna med blandningen.

Kycklingen ligger kvar i denna marinad i 30 till 60 minuter.Mal den söta pepparn.Vi lägger en bit paprika, tomat och kyckling på varje spett i tur och ordning.

Sedan börjar vi matlagningsprocessen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna