HomeUncategorizedVarför lägger vissa hemmafruar till ärtor och linser till kotletter: du kommer...

Varför lägger vissa hemmafruar till ärtor och linser till kotletter: du kommer att bli förvånad

Tidigare försökte hemmafruar hålla sig till klassiska recept, men nu har situationen förändrats..

Många försöker göra välbekanta rätter mer ovanliga, välsmakande, intressanta och hälsosamma..

Men ibland kan de valda komponenterna vara extremt oväntade, konstaterade vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.

Till exempel är det få som har hört att baljväxter kan läggas till hackade kotletter.

Vad ger det?

Introduktion av ärter

Vi pratar om att använda färdig ärtbaserad puré.I det här fallet kan du bli av med behovet av att introducera bröd eller andra komponenter för fluffighet.

Koteletterna blir täta, välsmakande och intressanta.

Linsernas roll

I det här fallet är det också bättre att använda röda eller gula linser, eftersom dessa sorter kokar snabbt till en puré.

Det är anmärkningsvärt att kotletterna blir möra, välsmakande, aromatiska och tillfredsställande.När du använder linser behöver du inte heller lägga till bröd.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna