HomeUncategorizedPengar i sjön: vilka misstag kommer att förstöra en biff

Pengar i sjön: vilka misstag kommer att förstöra en biff

Husfruar lagar inte biff ofta, eftersom köttet för den kostar mycket pengar..

Om det redan finns en anledning att förbereda en speciell maträtt, då vill du att allt ska gå perfekt..

Men på grund av vissa misstag kan du helt enkelt kasta bort pengar, varnar vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.

Vilka misstag bör du komma ihåg?

Kött urval

I butiker säljs biffkött i speciella förpackningar med ett speciellt märke: det är idealiskt för att förbereda maträtten.

Om du bestämmer dig för att köpa en färsk produkt på marknaden, var noga med att fråga säljaren om ett lämpligt alternativ: det är svårt att bestämma lämpligt kött ’med ögat’.

Inget smör

Ja, själva stekningsprocessen utförs endast i vegetabilisk olja, annars kommer steken att brinna eller få en obehaglig smak.Men du kan inte laga den utan smör.

Alla erfarna kockar lägger en bit smör i en stekpanna och smälter den.Det är viktigt att hälla den resulterande massan över steken under stekningen.

Som ett resultat kommer köttet att förbli mjukt och saftigt.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna