HomeUncategorizedKoteletterna kommer alltid att vara saftiga och gyllenbruna: detta recept har gått...

Koteletterna kommer alltid att vara saftiga och gyllenbruna: detta recept har gått i arv i generationer

Att förbereda kotletter är lättare än det verkar, men det skulle vara trevligt om de blev saftiga och vackra att se på..

Inga speciella ingredienser krävs för detta.Huvudsaken är att hitta ett framgångsrikt recept och följa tekniken.

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om just ett sådant recept.

Du behöver:

  • köttfärs (fläsk-nötkött) 1-1,5 kg.
  • potatis 3-4 st.
  • lök 2-3 st.
  • bröd 200 gr.
  • ägg 1 st.
  • mjölk,.
  • vegetabilisk olja.
  • salt och peppar efter smak.
  • Hur man lagar mat

    1.Skalad potatis och lök måste rivas på ett fint rivjärn, blötlägg brödet i mjölk.

    2.Tillsätt det råa ägget, salt och peppar i skålen med köttfärsen, blanda och tillsätt grönsakerna och brödet.

    3.Tillsätt lite vegetabilisk olja till köttfärsen, blanda och låt stå i 10-15 minuter.

    4.Hetta upp stekpannan, forma kotletter med blöta händer och stek dem i stekpannan på båda sidor utan att täcka med lock.

    Alla stekta kotletter ska sjuda på låg värme tills de är kokta.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna