Att förbereda kotletter är lättare än det verkar, men det skulle vara trevligt om de blev saftiga och vackra att se på..
Inga speciella ingredienser krävs för detta.Huvudsaken är att hitta ett framgångsrikt recept och följa tekniken.
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, talade om just ett sådant recept.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skalad potatis och lök måste rivas på ett fint rivjärn, blötlägg brödet i mjölk.
2.Tillsätt det råa ägget, salt och peppar i skålen med köttfärsen, blanda och tillsätt grönsakerna och brödet.
3.Tillsätt lite vegetabilisk olja till köttfärsen, blanda och låt stå i 10-15 minuter.
4.Hetta upp stekpannan, forma kotletter med blöta händer och stek dem i stekpannan på båda sidor utan att täcka med lock.
Alla stekta kotletter ska sjuda på låg värme tills de är kokta.smaklig måltid!