HomeUncategorizedVad man ska lägga till dumplings för smak och saftighet: de bästa...

Vad man ska lägga till dumplings för smak och saftighet: de bästa alternativen nämns

Det fina med hemmagjorda dumplings är att du alltid kan förbättra deras smak genom att lägga till arom och smak med ytterligare ingredienser..

Därför är det alltid värt att tillsätta inte bara klassiska komponenter i köttfärsen..

Vissa ovanliga ingredienser, enligt kocken Yulia Arkhipova, vår tidnings matlagningsexpert, kan göra dumplings mycket bättre.

Vad kan jag lägga till?

Vitlök

Ett par skivor räcker för att göra dumplings otroligt aptitretande och aromatiska.Det är bäst att använda färsk vitlök, som rekommenderas att hackas med en kniv.

Lite is

Om du lägger till en liten mängd krossad is kommer dumplings att bli otroligt saftiga: köttet kommer bokstavligen att smälta i munnen.

Grön

Glöm inte att aromatiska örter passar bra till den här rätten.Du kan använda vilken typ av grönt du gillar bäst.

Den ska också hackas med en kniv innan den tillsätts i köttfärsen.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna