Zucchinipannkakor är en välsmakande och nästan dieträtt – allt beror på mängden mjöl och tillredningssätt..
Men det verkar som att du bara kan få nog av den här rätten genom att äta ett berg av sådana pannkakor..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar rejäla zucchinipannkakor med ost och skinka.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Tvätta zucchinin, riv den på ett grovt rivjärn, tillsätt salt, blanda och låt stå i 10-15 minuter.Efter att grönsakerna har släppt saften, häll av den.
2.Vid den här tiden måste du skära skinkan i små kuber och riv osten på ett grovt rivjärn.
3.Vi rengör vitlöken och passerar den genom en press.
4.Vispa ägg i den förberedda grönsaksblandningen, tillsätt gräddfil och mjöl, hackad vitlök, skinka och ost och peppar.
5.Rör om, värm stekpannan och baka pannkakorna på båda sidor i vegetabilisk olja.
Servera med gräddfil eller annan sås.smaklig måltid!
Tidigare har vi berättat för dig hur du sparar översaltad soppa.