HomeUncategorizedHur man snabbt förbereder rejäla zucchinipannkakor: hemligheten ligger i två ingredienser

Hur man snabbt förbereder rejäla zucchinipannkakor: hemligheten ligger i två ingredienser

Zucchinipannkakor är en välsmakande och nästan dieträtt – allt beror på mängden mjöl och tillredningssätt..

Men det verkar som att du bara kan få nog av den här rätten genom att äta ett berg av sådana pannkakor..

Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar rejäla zucchinipannkakor med ost och skinka.

Du behöver:

  • zucchini – 400 gr.
  • ost – 100 gr.
  • skinka – 100 gr.
  • ägg – 2 st.
  • mjöl – 4 msk.l.
  • salt och peppar efter smak.
  • vegetabilisk olja,.
  • gräddfil – 1 msk.l.
  • vitlök – 3 kryddnejlika.
  • Hur man lagar mat

    1.Tvätta zucchinin, riv den på ett grovt rivjärn, tillsätt salt, blanda och låt stå i 10-15 minuter.Efter att grönsakerna har släppt saften, häll av den.

    2.Vid den här tiden måste du skära skinkan i små kuber och riv osten på ett grovt rivjärn.

    3.Vi rengör vitlöken och passerar den genom en press.

    4.Vispa ägg i den förberedda grönsaksblandningen, tillsätt gräddfil och mjöl, hackad vitlök, skinka och ost och peppar.

    5.Rör om, värm stekpannan och baka pannkakorna på båda sidor i vegetabilisk olja.

    Servera med gräddfil eller annan sås.smaklig måltid!

    Tidigare har vi berättat för dig hur du sparar översaltad soppa.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna