Varje kock har många alternativ för att förbättra kvaliteten på borsjtj, eftersom alla vill presentera ett kulinariskt mästerverk, och inte en medioker soppa..
Därför är det värt att behärska dessa subtiliteter..
Vår tidnings kulinariska expert, kocken Yulia Arkhipova, tror att detta kommer att hjälpa dig att förbereda din riktiga borsjtj.
Vilka subtiliteter bör inte glömmas bort?
Ben
Vissa människor gillar att förbereda buljong för borsjtj med ’rent’ kött, men att använda ben kommer att vara ett mycket mer fördelaktigt alternativ.Denna soppa blir rik och aromatisk.
Ingefära
Inte alla vet att läcker borsjtj ska vara lite kryddig: detta gör soppans smak djupare och rikare.
Det är bäst att använda mald ingefära och röd paprika.
Tomater
Vissa väljer tomatpuré, men färska tomater är ett bättre alternativ.De måste skalas och läggas till stekningen.
Borscht kommer att bli mycket godare.