HomeUncategorizedVad man ska lägga till pilaff för arom och smak: många vet...

Vad man ska lägga till pilaff för arom och smak: många vet inte om dessa hemligheter

Debatten om hur man lagar äkta pilaff kommer förmodligen aldrig att avta..

Av denna anledning kan varje kock skapa en unik och speciell maträtt..

Därför är det värt att veta om hemligheterna som avsevärt kan förbättra aromen och smaken av pilaff, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.

Vilka ingredienser ska ingå i pilaff?

Berberis

I vilket recept som helst kan sammansättningen av kryddor skilja sig, men användningen av berberis kan säkert kallas en av de karakteristiska egenskaperna hos äkta pilaf.

Glöm därför inte att använda denna krydda.

Fett

Detta kan komma som en överraskning för många, men lammfett används aktivt vid framställning av traditionell pilaff.

Det smälts till flytande tillstånd och kombineras med vegetabilisk olja.

Tack vare detta visar sig pilaffen vara otroligt aromatisk och välsmakande.

Bröd

För att pilaffen inte bara ska vara välsmakande och aromatisk, utan också smulig, måste du lägga till en skorpa av gammalt svart bröd.

Detta gör att överflödig fukt kan absorberas.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna