Debatten om hur man lagar äkta pilaff kommer förmodligen aldrig att avta..
Av denna anledning kan varje kock skapa en unik och speciell maträtt..
Därför är det värt att veta om hemligheterna som avsevärt kan förbättra aromen och smaken av pilaff, säger vår tidnings kulinariska expert, kock Yulia Arkhipova.
Vilka ingredienser ska ingå i pilaff?
Berberis
I vilket recept som helst kan sammansättningen av kryddor skilja sig, men användningen av berberis kan säkert kallas en av de karakteristiska egenskaperna hos äkta pilaf.
Glöm därför inte att använda denna krydda.
Fett
Detta kan komma som en överraskning för många, men lammfett används aktivt vid framställning av traditionell pilaff.
Det smälts till flytande tillstånd och kombineras med vegetabilisk olja.
Tack vare detta visar sig pilaffen vara otroligt aromatisk och välsmakande.
Bröd
För att pilaffen inte bara ska vara välsmakande och aromatisk, utan också smulig, måste du lägga till en skorpa av gammalt svart bröd.
Detta gör att överflödig fukt kan absorberas.