HomeUncategorizedPajdegens hemlighet har avslöjats: byknep

Pajdegens hemlighet har avslöjats: byknep

Alla de godaste sakerna tillagas inte på restauranger eller stadsköken.Byrecept är speciella och uttrycksfulla.

Här ber de dig inte att laga mat uteslutande med ren extra virgin olivolja, det finns ingen annan obsessiv glamour..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man knådar degen för pajer i lantlig stil.

Du behöver:

  • mjöl – 0,5 kg.
  • mjölk – 1 glas.
  • socker – 2 msk.l.
  • smör – 180 gr.
  • torrjäst – 1 paket.
  • Hur man lagar mat

    1.Smöret ska vara mjukt och mjölken ska värmas.

    2.Tillsätt ett paket jäst och socker i den varma mjölken och låt blandningen stå i 15-20 minuter.

    3.Sikta mjölet, blanda det med det smälta smöret och knåda blandningen för hand.

    4.Tillsätt sedan mjölk med jäst och socker i mjölet och knåda degen – den ska inte bli stel.

    5.När den är klar, ställ den i kylen i 30 minuter, varefter du kan forma pajerna.smaklig måltid!

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna