HomeUncategorizedDessert körsbärssylt-gelé: oäten förberedelse - hur man förbereder steg för steg

Dessert körsbärssylt-gelé: oäten förberedelse – hur man förbereder steg för steg

Många hemmafruar kan inte vänta på att körsbären ska mogna så att de kan fylla på med läckra preparat gjorda av detta bär..

Syltgeléen, vars recept delades av kocken Yulia Arkhipova, expert på onlinepublikationen BelNovosti, visar sig inte vara smutsig.Smaken av bär märks tydligt i den, och efter maten finns en behaglig eftersmak..

Utöver det är matlagningsprocessen inte alls besvärlig.Du bör börja med att förbereda de nödvändiga ingredienserna.Du behöver körsbär såklart.Andra produkter som är användbara per kilo bär är:

  • 700 g socker.
  • 100 ml kokt vatten.
  • 25 g gelatin.
  • Sortera och skölj körsbären, ta sedan bort gropar och lägg i en djup skål.Bären ska täckas med socker och stå i 5-8 timmar.

    Efter detta rör du försiktigt om körsbären eller bara skaka skålen om det inte är mycket bär.

    Lös upp gelatinet i kallt kokt vatten.Placera behållaren med körsbär på elden och koka upp.Sänk värmen till låg och låt sjuda i cirka 10 minuter, skumma regelbundet bort allt skum som dyker upp på ytan.

    I slutet av tillagningen, tillsätt gelatin utspätt i vatten och rör om.

    Lägg den färdiga syltgelén i rena, steriliserade burkar och stäng med skruvkork (du kan rulla ihop dem).Vänd på burkarna, slå in dem och låt dem stå helt svalna.Denna beredning bör förvaras i kylskåp eller källare.

    Tidigare berättade vi för dig vad du ska lägga till ägg för en fluffig omelett.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna