Papprika kan frysas för vintern, eller så kan de syltas.Och detta kanske inte bara är en populärt älskad behandling..
Med hjälp av inte de vanligaste ingredienserna kan du uppnå fantastisk arom, färg och smak..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en fjärdeklassig kock och bagare, berättade för oss hur man lagar mat.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Skala paprikan från fröna och skär i remsor eller tärningar.
2.Häll sedan vatten i en kastrull, tillsätt vegetabilisk olja och äppelcidervinäger, två typer av senap, socker, salt, lagerblad, kryddpeppar och gurkmeja.
3.Koka upp marinaden på låg värme, koka i 5 minuter och tillsätt hackad paprika, låt sedan koka upp under lock och koka i 10 minuter efter kokning utan lock.
4.När de är klara, häll i steriliserade burkar, stäng locken, vänd och, när de har svalnat, lägg preparaten på en mörk och sval plats för förvaring.smaklig måltid!