HomeUncategorizedVilken vinäger är inte lämplig för konservering: varje hemmafru behöver veta detta

Vilken vinäger är inte lämplig för konservering: varje hemmafru behöver veta detta

En av huvudorsakerna till den snabba försämringen av hemmagjorda preparat är den felaktiga användningen av vinäger under konservering..

Vi kommer att berätta vilken vinäger som är strängt förbjuden att använda för konservering.

Vilken vinäger är inte lämplig för konservering?

För konservering måste du använda 9 procent vit vinäger.

Vinäger med en surhet på 5-6% är också lämpligt, men 4% är inte längre lämpligt.Sådana ämnen kommer inte att lagras.

Om du gjorde preparat med 4 procent vinäger måste du lägga dem i kylen och försöka äta dem snabbt.

Förresten kan vinäger ersättas med citronsyra.En tesked citron räcker till en trelitersburk.

Du kan också använda färskpressad citronsaft.Pressa en halv citron i en liters burk.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna