HomeUncategorizedLägg till denna ingrediens i din lecho för att upptäcka en ny...

Lägg till denna ingrediens i din lecho för att upptäcka en ny smak för ett välbekant mellanmål: ett enkelt recept

Det välbekanta receptet på bulgarisk lecho är väldigt enkelt att tillaga.Många hemmafruar är inte rädda för att experimentera och lägger djärvt till något nytt till det etablerade receptet..

En av dessa varianter är lecho med morötter..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar mat.

Du behöver:

  • peppar 2 kg.
  • tomater 1,5 kg.
  • morötter 500 gr.
  • lök 500 gr.
  • vegetabilisk olja 100 ml.
  • socker 3 msk.l.
  • salt 1 msk.l.
  • vinäger 9% 2 msk.l.
  • vitlök 2-3 klyftor.
  • Hur man lagar mat

    1.Vi förbereder rena grönsaker: skala paprikan från frön och skär i remsor eller kuber, skär lök och morötter i halva ringar.

    2.Vi passerar tomaterna genom en köttkvarn eller hackar dem med en mixer.

    3.Stek löken i vegetabilisk olja, tillsätt sedan morötterna och häll sedan i tomatpurén.

    4.Tillsätt kryddor enligt listan, låt sjuda i 15 minuter och tillsätt hackad peppar.

    5.Koka i ytterligare 30 minuter, tillsätt vitlök, vinäger, koka upp och häll lechon i steriliserade burkar.

    Vi rullar ihop det, vänder på det och efter kylning lägger vi bort bitarna för förvaring.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna