HomeUncategorizedVarför lägga till inlagda gurkor till köttfärsen när du lagar kotletter: få...

Varför lägga till inlagda gurkor till köttfärsen när du lagar kotletter: få människor förbereder rätten på detta sätt, men förgäves

Förmodligen skulle varje hemmafru vilja att hennes matlagning skulle uppskattas – önskan att göra hennes rätter godare är det som leder till experiment med välbekanta recept..

Till exempel, som expert på BelNovosti-nätverkets publikation, sa kocken Yulia Arkhipova, tillsätter vissa kockar inlagda gurkor till köttfärsen..

Som ett resultat blir kotletterna de gör saftiga och pikanta – inlagda gurkor ger kotletterna en unik arom, smak och saftighet.

För att förbereda en välbekant maträtt med ett nytt recept, använd följande ingredienser:

  • 500 g köttfärs.
  • 1 lök.
  • 2-3 inlagda gurkor.
  • Salt och peppar – efter smak.
  • Smulor för panering och vegetabilisk olja för stekning.
  • Löken och pickles måste hackas – för detta kan du använda ett rivjärn med medelstora hål, varefter du måste lägga till den resulterande blandningen till malet kött.

    Sedan måste du salta och peppra blandningen för att förbereda kotletterna efter smak, och även tillsätta andra kryddor om du vill.

    Det är viktigt att ta hänsyn till graden av salthalt hos gurkorna – salt kanske inte är användbart alls.

    Blanda färsen väl, forma den till kotletter, om så önskas, rulla dem i ströbröd och stek i vegetabilisk olja.

    Tidigare har vi listat de vanligaste misstagen när man förbereder pilaff.

    Erik
    Erik
    Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Mest populära

    Senaste kommentarerna