Förmodligen skulle varje hemmafru vilja att hennes matlagning skulle uppskattas – önskan att göra hennes rätter godare är det som leder till experiment med välbekanta recept..
Till exempel, som expert på BelNovosti-nätverkets publikation, sa kocken Yulia Arkhipova, tillsätter vissa kockar inlagda gurkor till köttfärsen..
Som ett resultat blir kotletterna de gör saftiga och pikanta – inlagda gurkor ger kotletterna en unik arom, smak och saftighet.
För att förbereda en välbekant maträtt med ett nytt recept, använd följande ingredienser:
Löken och pickles måste hackas – för detta kan du använda ett rivjärn med medelstora hål, varefter du måste lägga till den resulterande blandningen till malet kött.
Sedan måste du salta och peppra blandningen för att förbereda kotletterna efter smak, och även tillsätta andra kryddor om du vill.
Det är viktigt att ta hänsyn till graden av salthalt hos gurkorna – salt kanske inte är användbart alls.
Blanda färsen väl, forma den till kotletter, om så önskas, rulla dem i ströbröd och stek i vegetabilisk olja.
Tidigare har vi listat de vanligaste misstagen när man förbereder pilaff.