Varje hemmafru har säkert sitt eget ’signatur’-recept för att göra svampsoppa..
Knep som bara kommer att förbättra någon version av den här rätten delades av kocken Yulia Arkhipova, en expert på BelNovosti-nätverkets publikation..
Det viktigaste i svampsoppa, enligt en erfaren kock, är dess arom.
Men det är inte alltid möjligt att bevara det – särskilt när soppan tillagas av frysta svampar eller från de som säljs i butiken: ostronsvamp eller champinjoner.
För att fixa detta, försök att använda en hemlig ingrediens.
Så du kan lägga till en stark och behaglig svamparom till soppan genom att tillsätta din egen smaksättning.
För att göra det måste du mala en liten handfull torra svampar i en mixer eller kaffekvarn.
Häll ett par skedar svamppulver i pannan i det sista skedet av beredningen av svampsmaken och du kan vara säker på att alla hemma kommer att begära mer.
Tidigare berättade experter hur man förbereder rödbetor för borsjtj.