HomeUncategorizedVilka livsmedel bör inte läggas till borsjtj: förstöra soppan

Vilka livsmedel bör inte läggas till borsjtj: förstöra soppan

Vissa hemmafruar förväxlar ibland borsjtj med ’hodgepodge’, och introducerar allt i den..

Borsjtj tolererar inte ett sådant tillvägagångssätt..

Som ett resultat kommer smaken på soppan att minska märkbart, konstaterar kocken Yulia Arkhipova, expert på matlagningsområdet för vår tidning.

Vilka ingredienser är bäst att inte lägga till borsjtj?

Potatis

Detta faktum kommer att överraska många, för i de flesta fall är det svårt att föreställa sig borsjtj utan potatis.Det är dock just på grund av denna ingrediens som smaken på soppan inte är så rik och levande som vi förväntar oss.

Selleri

Många människor började bry sig om rätt näring, så de började aktivt köpa selleri.Men det här är en extremt specifik produkt med en speciell nyans av smak.

Det är inte särskilt lämpligt för att förbereda borsjtj och kommer tydligt att ’sticka ut’ från den övergripande bilden.

Ingefära

Vissa människor vet inte hur man använder ingefära i matlagning, så de börjar lägga till det i alla kända rätter.Men detta kan bara förstöra borsjten, eftersom ingefärsroten helt klart inte är lämplig för denna soppa.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna