HomeUncategorizedHur man förbättrar smaken av borsjtj: de viktigaste kulinariska hemligheterna avslöjade

Hur man förbättrar smaken av borsjtj: de viktigaste kulinariska hemligheterna avslöjade

Trots att borsjtj innehåller olika komponenter i stora mängder hindrar detta inte att soppan ibland blir förvånansvärt medioker..

Därför bör du alltid tänka på viktiga alternativ för att förbättra smaken på en viss maträtt..

Kocken Yulia Arkhipova, en expert på matlagningsområdet för vår tidning, talade om vilka knep som hjälper dig att uppnå det du vill.

Hur förbättrar man smaken av borsjtj?

Arbeta på buljongen

Som det visar sig är det svåraste att göra en anständig buljong.I det här fallet blir borsjten själv rik och aromatisk.

Därför använder erfarna kockar ofta olika typer av kött för att förbättra kvaliteten på borsjtj.

Minst potatis

Många lägger till för mycket potatis och glömmer att detta ’täpper’ smaken.Försök därför att introducera mindre potatis.

Glöm inte grönt

Detta tillskott kommer att göra soppan otroligt aptitretande.Du kan lägga till klassiska gröna – persilja, dill, salladslök.

Salo

Detta är det viktigaste tillägget som kommer att göra borsjten perfekt.Produkten krossas tillsammans med vitlöksklyftor med en mortel och läggs till den färdiga borsjten.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna