HomeVäxterVarför behöver sommarboende gurkmeja i sina trädgårdar: metoder för användning i kampen...

Varför behöver sommarboende gurkmeja i sina trädgårdar: metoder för användning i kampen om skörden

Gurkmeja används aktivt i matlagning och folkmedicin, och fyndiga sommarbor har hittat nya sätt att använda kryddan..

Tillsatsen hjälper trädgårdsmästare att bekämpa växtsjukdomar och skadeinsekter.Samtidigt anses produkten vara miljövänlig..

Gurkmeja i trädgården

Erfarna trädgårdsmästare använder gurkmeja som en naturlig fungicid.

Lösningar och infusioner gjorda på grundval av det hjälper till att skydda växter från sjukdomar och skadedjur och fungerar också som en tillväxtstimulator.

Hur man använder gurkmeja

1.För att skydda växter från sen mjöldagg, mjöldagg, svartben och andra sjukdomar, behandlas planteringar med en lösning framställd av 1 tsk.l.gurkmeja per 1 liter vatten.

2.Gurkmeja stöter bort skadedjur med sin arom.

Produkten hjälper till att bli av med bladlöss, spinnkvalster, trips och andra insekter.

För att göra detta, förbered en infusion av 1 msk.l.gurkmeja per liter varmvatten.Efter 30 minuter, sila och du kan börja bearbeta.

3.Som gödningsmedel kan du lägga till gurkmeja till jorden i torr form med en hastighet av 1 msk.l.per 1 kvm.meter bäddar och plantera kryddan i jorden.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna