Att förbereda paprika och aubergine är inte det mest populära, så hemmafruar kan tvivla på om det är värt att experimentera med dessa relaterade, men fortfarande olika grönsaker..
Kunna hemmafruar tvivlar inte, utan lagar helt enkelt mat..
Vår tidningsexpert Yulia Arkhipova, en fjärde klassens kock och bagare, berättade för oss hur man rullar ihop paprika och aubergine.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Ren paprika skärs i fyra delar.Vi gör samma sak med auberginema och blötlägger sedan grönsakerna i saltat vatten.
2.Skär vitlöken i tunna skivor, hacka persiljan med en kniv.
3.Tillsätt lagerblad, salt, pepparkorn, olja och vinäger i det kokande vattnet.Blanchera sedan paprika och aubergine i marinaden.
4.Lägg persilja och hackad vitlök på botten av steriliserade burkar, sedan aubergine, igen persilja och vitlök, och sedan peppar.Varva lager tills burken är full.
Vi rullar ihop locken på burkarna, vänder på dem och när de har svalnat lägger vi undan dem för förvaring.