HomeUncategorizedVarför stekt potatis inte fungerar: huvudorsakerna nämns

Varför stekt potatis inte fungerar: huvudorsakerna nämns

Stekt potatis är lätt att tillaga endast vid första anblicken: svårigheter uppstår ofta på den kulinariska vägen..

Därför, istället för aptitretande bitar av gyllene färg med en stekt skorpa, kan du få en konstig massa som du inte ens vill prova..

Därför rekommenderar vår tidnings matlagningsexpert, kocken Yulia Arkhipova, att inte glömma de viktigaste kulinariska misstagen.

Vad är de?

Ung potatis

Det är bäst att använda dessa potatisar för att koka: de kommer att vara idealiska som tillbehör.Men för stekning bör du välja äldre potatis så att rätten blir smakrik och av hög kvalitet.

Brist på olja

Många människor är rädda för att tillsätta tillräckligt med olja, eftersom detta gör rätten mer kaloririk och skadlig.Men du bör först förstå att stekt potatis inte har något att göra med rätt näring.

Därför är det bättre att förbereda en godare maträtt genom att tillsätta en tillräcklig mängd vegetabilisk olja.

Inga tillsatser

För att göra potatisen mer god kan du smälta en bit ister i en stekpanna innan du steker.Om du inte vill använda köttprodukter, tillsätt sedan smör.

Detta kommer att hjälpa till att uppnå en skorpa.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna