HomeUncategorizedHur man använder en träskärbräda korrekt: av någon anledning tänker ett litet...

Hur man använder en träskärbräda korrekt: av någon anledning tänker ett litet antal hemmafruar på detta

Det är osannolikt att någon hemmafru skulle klara sig utan sina ’första hjälpare’, nämligen köksredskap..

Expert från BelNovosti onlinepublikation, kocken Yulia Arkhipova, föreslår att man diskuterar en av dem – skärbrädan..

Detta element av köksredskap kan tillverkas av en mängd olika material, men det mest miljövänliga alternativet anses vara gjort av trä.

Korrekt användning av en skärbräda av trä kräver också ordentlig rengöring.

Så du bör under inga omständigheter diska ved i diskmaskinen.Även manuell rengöring är förbjuden om varmt vatten används.

Hur rengör man ett sådant ’tillbehör’ ordentligt? Du behöver salt och en skiva citron.

Gnugga först träytan på brädan med saltkristaller, som absorberar smuts och lukt, och gå sedan över den med citron – det kommer i sin tur att förstöra bakterier.

Efter detta kan du skölja köksredskapen i kallt vatten.

Tidigare skrev BelNovosti hur man gör bovetegröt mycket godare.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna