HomeUncategorizedEtt kritiskt misstag när du lagar dumplings: hur dumplings tillagas i denna...

Ett kritiskt misstag när du lagar dumplings: hur dumplings tillagas i denna maträtts hemland

De flesta tillagar dumplings på fel sätt utan att ens inse det.

Hur dumplings tillagas i denna maträtts hemland, berättar experten från Belnovosti-nätverksutgåvan inom matlagning, kock, bagare i den fjärde kategorin Yulia Arkhipova.

Hur dumplings tillagas i Kina

I Kina avfrostas dumplings innan de tillagas.Detta för att förhindra att de spricker när de tillagas.

För att påskynda avfrostningsprocessen blötlägger kinesiska hemmafruar dumplings i varmt vatten.

Vid avfrostning på detta sätt absorberar degen lite vatten och blir mer plastisk.Som ett resultat spricker inte dumplingsna när de nedsänks i kokande vatten.

Dessutom, efter kokande vatten med dumplings, fyller kinesiska hemmafruar på potten med lite kallt vatten.

Tidigare berättade experten varför du inte ska hälla salt på kolet när du lagar kebab.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna