Länge trodde man att det ideala sättet att förbereda färska örter för vintern var att frysa dem.Detta är ett bra alternativ om du har mycket ledigt utrymme i frysen.
Men erfarna hemmafruar torkar inte längre örter eller fryser dem ens..
Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man förbereder aromatiska kryddor för vintern.
Du behöver:
Hur man lagar mat
1.Rena gröna måste hackas med en kniv eller hackas med en mixer.
2.Vi passerar vitlöken genom en press och blandar sedan ihop ingredienserna.
3.Täck en plåt med bakplåtspapper och lägg den beredda blandningen i den.
4.Sätt ugnen i en förvärmd ugn på 150 grader Celsius och vänta tills fukten avdunstar från grönsakerna.
5.När blandningen har svalnat, överför den till en skål, tillsätt salt och blanda med en mixer.
När den är klar, överför blandningen till en burk med tättslutande lock.