HomeUncategorizedHur man lagar rödbetor på 15 minuter: ett kocktrick - välsmakande, saftigt...

Hur man lagar rödbetor på 15 minuter: ett kocktrick – välsmakande, saftigt och luktfritt

Var som helst hemmafru vet att kokning av betor är en lång process, som åtföljs av en obehaglig lukt..

Men övning visar att du kan laga rotfrukten mycket snabbare och till och med på 15 minuter..

Vår tidnings expert Yulia Arkhipova, en kock och bagare i den fjärde kategorin, berättade för oss hur man lagar rödbetor snabbt och luktfritt.

Även i en slow cooker tar rödbetor längre tid att tillaga.Det enda alternativet är att baka grönsaken i ugnen, vilket också går långsamt.

Hur man snabbt kokar rödbetor

1.För matlagning, välj medelstora grönsaker – de är godare, lagar snabbt och rätterna gjorda av dem är mer färgglada.

2.Rena grönsaker ska läggas i kokande vatten och kokas på hög värme i 2 minuter efter kokning i öppen panna.

3.Tillsätt sedan brödskorpan i vattnet, vilket hjälper till att undvika uppkomsten av en obehaglig lukt.

4. 15 minuter efter att du har lagt rödbetorna i vattnet, ta bort kastrullen från värmen och häll av vattnet, häll isvatten över grönsakerna.

5.Låt rödbetorna stå i 15 minuter, så kan du börja städa.

Det är viktigt att tillaga medelstora frukter.Sedan under denna tid kommer de definitivt att nå beredskap och behålla alla sina fördelaktiga egenskaper.

Erik
Erik
Mitt namn är Erik, och jag har en passion för thailändsk mat. Genom att resa mellan Sverige och Thailand har jag fått uppleva den unika kulturen och de autentiska smakerna som thailändska restauranger har att erbjuda. I mina artiklar delar jag med mig av mina bästa tips och rekommendationer för de mest minnesvärda matupplevelserna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mest populära

Senaste kommentarerna